Vacancies

Inredningsarkitekt

Office location
Stockholm
Application deadline
5/31/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult.

Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en inredningsarkitekt som vill utvecklas med oss. Team Arkitektur består av ca. 70 medarbetare som arbetar med arkitektur och inredningsarkitektur lokaliserade i Göteborg och Stockholm.

Norconsult har kontor med arkitekter i hela Norden. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap där vi genom kreativitet och samarbete skapar projekt med hög kvalitet. Teamet arbetar med många intressanta uppdrag.

I Stockholm vill vi nu stärka inredningskompetensen som idag är i en spännande uppstartsfas.

Norconsults bredd ger dig som inredningsarkitekt möjlighet att tidigt i projekt arbeta tätt tillsammans med våra arkitekter och byggnadsingenjörer samt med övriga kompetensteam som t. ex. projektledare, landskapsarkitekter, konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer och miljökonsulter.

Norconsult har utvecklat en innovationsprocess som vi använder i projekt för att hitta de bästa lösningarna tillsammans med våra kunder. Vi har förutsättningarna för att skapa vacker, funktionell och hållbar arkitektur!

Kontoret i Stockholm är beläget i det kulturhistoriska kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshuset, med närhet till Riddarfjärden och med några minuters promenad från Centralen. Stockholmskontoret befinner sig i en stark tillväxtfas tillsammans med resten av arkitektteamet i Göteborg.


Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta som inredningsarkitekt i byggprocessens alla olika skeden, från utredningar, konceptutveckling, programskeden, projektering till färdigt projekt.Vi ser att du har vana att arbeta tvärdisciplinärt i nära samarbete med arkitekter och övriga konsulter.

Vi ser också att du är van att arbeta självständigt så väl som att samarbeta i grupp. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för kundkontakter, uppdragsledning i projekt samt att ge stöd till yngre kollegor. Utöver arbete i projekt ingår även visst marknads- och anbudsarbete.

Vi söker dig som:

• Är arkitekt SIR/MSA med 5-10 års erfarenhet
• Vill utvecklas genom projektens alla faser
• Gillar att samarbeta och dela med dig av erfarenheter
• Visar stort engagemang samt är kreativ och noggrann

Vi erbjuder dig:

• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling, utbildning, studieresor
• Samarbete med många olika kompetensteam över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverkaUrval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Contact

Profile picture of Jenny Arensberg
Jenny Arensberg
Arkitekt SIR MSA