Vacancies

HR-koordinator

Office location
Göteborg
Application deadline
3/10/2021
Type
Temporary
Type
Adviser

Vi eftersträvar en medarbetarupplevelse i toppklass, från första till sista anställningsdagen. Som HR-koordinator hos Norconsult har du ett mycket viktigt uppdrag att utföra. Ett uppdrag som vi utför tillsammans då samarbete är ett av våra starkaste ledord. Så om du, liksom vi, värderar var du spenderar din tid, att det är på ett bolag du trivs hos och tror på, välkommen hit.

Din roll

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi ingår i den norska Norconsult-koncernen som är till 100% medarbetarägd. Vårt team HR & Lön utgör en viktig del av vårt verksamhetsstöd och vi stoltserar med ett mycket högt nöjd medarbetarindex (NMI). Vårt team om sex stycken fantastiska medarbetare önskar nu bli sju.

Som HR koordinator kommer du att hantera allt från rekrytering, onboarding och avslutsprocess. Uppdraget innefattar stor del av både HR- och utbildningsadministration och inom teamet kommer du vara den av oss som har nära samarbeten med samtliga. Du kommer att få arbeta med ett stort inflöde av arbetsuppgifter vilket kräver förmåga att prioritera och strukturera. Vi har under senare år gjort en enorm tillväxtresa vilket också ställer krav på utveckling. Så för oss är det viktigt att du inte bara vill förvalta utan även vara med och förbättra våra HR-processer. Du kommer att spendera mycket tid i vårt HR-system Workday.  

Rollen som HR koordinator är en projektanställning på ett år som på sikt kan övergå i en tillsvidareanställning. Placeringen är på vårt huvudkontor i Göteborg så fort samhälls-restriktionerna släpper. I väntan på det är det önskvärt att du även har möjlighet att jobba delvis hemifrån.

Din profil

Du har minst två års erfarenhet av HR-arbete samt en kandidat- eller masterexamen inom personal, organisation, ekonomi eller motsvarande utbildning med goda meriter. Du är väl känd med arbetsrätt och är en van Excel-användare. Har du tidigare erfarenhet av Workday ser vi det som meriterande.

Vår nya kollega är en person som gillar administration och att effektivisera arbetsflöden. Du är social och kommunikativ och får energi av mötet med andra. Du gillar att ge service och trivs med att bidra med din del i ett större pussel. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team. Transparens är utgångspunkten men då vi inte kartlägger kulturell bakgrund och funktionsnedsättningar kan vi endast visa upp vår köns- och åldersfördelning inom bolaget. På bolagsnivå är vi 39% kvinnor och 61% män med en åldersspridning på 21-80 år. På Team HR & Lön är vi 83% kvinnor och 17% män med en åldersspridning på 32-45 år. Utmana oss gärna.  

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag.

Bekanta dig gärna med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/charlotte-wikman-7867a31/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Charlotte Wikman
Charlotte Wikman
HR-Chef