Vacancies

Handläggande Byggnadsingenjör

Office location
Göteborg
Application deadline
4/18/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Engageras du av projektering av vackra och hållbara byggnader? Och värderar du, liksom vi, var du spenderar din tid? Att det är på ett kontor som du trivs hos och tror på. Då vill vi välkomna dig hit!

Din roll
 

Norconsult Arkitektur i Göteborg består av 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Vi söker nu dig som vill jobba som handläggande ingenjör i byggprojektets alla faser, från utredningar till detaljprojektering. Här får du möjlighet att utvecklas inom projektering, vara med och driva BIM-utveckling och i rollen som handläggare ta stort ansvar i projekt samt ge stöd till yngre kollegor.

Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd förutsättningar att arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.
 

Din profil


Du är byggnadsingenjör och har arbetat som handläggande i ett par år. Du är självgående och arbetar vant med projektering i Revit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av beskrivningsarbete, om inte ger vi dig möjlighet att utbilda dig här hos oss. Vi tror att du drivs av att skapa hållbara lösningar och som person är du nyfiken, noggrann och tycker om att samarbeta i team.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med teamchef för arkitektur:

https://www.linkedin.com/in/maria-mattsson-30668158/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Maria Mattsson
Maria Mattsson
Teamchef Arkitektur, Arkitekt