Vacancies

Gruppledare team Infrastruktur

Office location
Jönköping
Application deadline
5/23/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Via stora infrastrukturprojekt är vi med och påverkar vår gemensamma framtid. Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt struktur och schyssta värderingar och vi vill gärna bli ännu fler! Nu söker vi dig som förutom att driva spännande infrastrukturuppdrag även har ett genuint intresse för gruppdynamik och ledarskapsfrågor.

Din roll

På Norconsult arbetar över 200 medarbetare inom affärsområde Väg & Bana.  Infrastrukturteamet i Jönköping erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar, gator samt va-omläggningar. Vi arbetar med både små och stora projekt, från utredning till komplett förfrågningsunderlag. Våra beställare består framför allt av Trafikverket samt olika kommuner i landet. Teamet du välkomnas till består av elva mycket kompetenta och självgående medarbetare var av fem har sin bas på kontoret i Jönköping. På kontoret i Jönköping arbetar en bredd av kompetenser inom infrastruktur och miljö.

Som gruppledare ansvarar du för resursfördelning, rekrytering, försäljning och anbudsarbete parallellt med att vara uppdragsledare eller teknikansvarig i våra infrastrukturprojekt. Du kommer att vara med i hela processen från anbudsräkning/beställning till framtagande av handlingar i så väl tidiga skeden, vägplaner till kompletta förfrågningsunderlag. Våra projekt har varierande storlek och omfattning, med fokus på att utveckla samhället i en hållbar riktning. För rätt person finns möjlighet att med tid växa in i ledarroll med större personal- och ekonomiansvar.

Din profil

Du har relevant akademisk utbildning inom väg och vatten eller samhällsbyggnad och har arbetat med infrastruktur- eller samhällsbyggnadsprojekt i minst tio år. Ett lokalt upparbetat nätverk, förståelse för olika projekteringsverktyg samt uppdragsledarerfarenhet av flerfacksuppdrag ser vi som meriterande.

För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal då det är en viktig del av ditt uppdrag. Du är en engagerad och lyhörd ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter din affärsmässighet och erfarenhet av att arbeta i projekt i nära samarbete med kollegor och kund. Du behöver obehindrat behärska svenska i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 910 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

Kristian Lindberg | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Mats Hörnfeldt
Mats Hörnfeldt
Sektionschef, Team Väg, VA, Trafik