Vacancies

Gruppeleder Samferdselselektro Hønefoss

Office location
Hønefoss
Application deadline
12/15/2021
Type
Permanent
Type
Team Leader

Gruppeleder Samferdselselektro Hønefoss

Fra 1.desember skal Norconsults medarbeidere på Hønefoss flytte inn i nyoppussede lokaler på Hvervenmoen. Det tverrfaglige miljøet består av et 30-talls medarbeidere, og vi jobber for fortsatt vekst med ambisjon om å tilby våre kunder komplette tjenester og ta en enda sterkere markedsposisjon i regionen.

Vi ønsker å tiltrekke oss de dyktigste fagpersonene. Med Norges største ingeniørmiljø, og mer enn 800 arkitekter i konsernet har vi en unik mulighet til å koble våre dyktige arkitekter med Norconsults brede erfaring og styrke innen ingeniørfagene. Vårt sterke rådgivermiljø sikrer kunden kvalitet og bærekraftige løsninger. Vi skal fortsette å være innovative og i front når det gjelder arbeidsmetoder og bruk av digitale løsninger.

Nå søker vi etter flere kloke og kreative hoder som ønsker å være med og styrke den offensive satsningen på Hønefoss.

Vi søker nå en fremoverlent og markedsbevisst gruppeleder som ønsker å lede utviklingen innen samferdselselektro (vei, bane, elektrifisering) i denne regionen.

Avdelingen består av grupper på Lysaker, Drammen, Sandvika og Hønefoss og vi skal nå ansette gruppeleder i Hønefoss.

Norconsult har Norges største og sterkeste fagmiljø innen samferdselselektro. En gruppeleder på Hønefoss vil også være med på å bygge opp andre samferdselsrelaterte fag slik som f.eks. veg og trafikk.  

Gruppeleder inngår i avdelingens ledergruppe som igjen er ansvarlig for avdelingens utvikling og konkurransekraft.

Norge står foran en betydelig elektrifisering innen samferdselsmarkedet og vi ser veldig lyst på utviklingen fremover. Vi ser for oss fortsatt vekst innenfor samferdsel elektro, men også nødvendigheten av å styrke kompetansen innen digitalisering, bærekraft og prosjektgjennomføring. Til dette trenger vi en gruppeleder som ønsker å være med på den videre utviklingen. Du vil få stort ansvar, men også god støtte i en avdeling som har en sterk kultur basert på at vi skal hjelpe hverandre. Du vil få muligheten til å utvikle deg selv, dine ansatte, markedet i Ringeriksregionen, elektrofaget og avdelingen.

Våre forventninger til deg:

Det er forventet at du som gruppeleder er tilgjengelig for dine ansatte og har høyt fokus på marked og kompetanseutvikling. Vi forventer at du har et godt driv og ikke er redd for å ta initiativ til forbedringsarbeid, markedskontakt og utvikling i avdelingen.  Vi ser for oss at du ønsker og har kompetanse til å ta ledende roller i oppdrag og være en drivkraft i god prosjektgjennomføring.

Din bakgrunn:

Du har elektrofaglig bakgrunn og tverrfaglig kompetanse innen samferdsel. Du har mer enn 5 års erfaring med ledelse/oppdragsledelse/disiplinledelse og prosjektering. Du har erfaring med tilbud og markedsarbeid og kjenner markedet i Ringeriksregionen. Du har forståelse for det teoretiske så vel som den praktiske gjennomføringen.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her:https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Utvikling av gruppens kompetanse

 • Markedsarbeid i Ringeriksregionen og utarbeidelse av tilbud

 • Oppdragsledelse og prosjektering

 • Personalansvar

 • Koordinering og allokering av ressurser

 • Utvikling og oppfølging av gruppens og avdelingens strategi

For oss er det viktig at du:

 • Har MSc, BSc eller fagskole innen relevant fagområde
  Lang relevant erfaring kan oppveie for ev. manglende formell utdannelse

 • Har mer enn 5 års erfaring innen prosjektering og oppdragsledelse innen samferdselsprosjekter

 • Har god tverrfaglig kompetanse

 • Har etablert nettverk i bransjen

 • Har ledererfaring

 • Er god til å formulere deg muntlig og skriftlig på norsk

 • Har et ønske om å bidra til faglig og personlig utvikling, både hos deg selv og de rundt deg

 • Er selvstendig og trygg på egne beslutninger

 • Leder med eksempel

 • Lytter før du prater

 • Tar ansvar og er hjelpsom av natur

Hos oss får du:

 • Som ansatt i Norconsult vil du få tilbud om eierskap og være en del av Norges største ansatteide selskap. Du vil få tilbudt en total kompensasjonspakke som er blant de beste i bransjen. Du kan forvente å arbeide i et selskap som satser på digitalisering og bærekraft og som ønsker at akkurat du også engasjerer deg i dette.

 • Du vil gå inn i en avdeling som har en sterk kultur basert på kompetansedeling og du kan forvente at dine kolleger vil ta seg tid til å hjelpe, det samme forventes av deg. Miljøet har en god blanding i erfaring og et godt sosialt miljø og vi kan garantere interessante samtaler ved kaffemaskinen.


Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Contact

Profile picture of Erlend Edvartsen
Erlend Edvartsen
Prosjektleder