Vacancies

EX-jobb: Satellitmätningar för sättningsberäkningar i Göteborgs lera

Office location
Göteborg
Application deadline
12/31/2018
Type
Other
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför dig som är civilingenjörsstudent inom Väg & Vatten med inriktning Geoteknik/Konstruktion för att utreda följande:

Satellitmätningar för sättningsberäkningar i Göteborgs lera

EX-jobbet riktar sig till studenter som är intresserade av programmering, GIS och hantering av Big Data och som vill applicera moderna och nya metoder på traditionell geoteknik. I projektet skall det tas fram en effektiv metodik för att hantera mätdata, jämföra med traditionell mätdata, utvärdera den statistiska tillförlitligheten av datan för att sedan ta fram en sättningsmodell, i t.ex. FEM-program (PLAXIS).

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Bernhard Gervide Eckel
Bernhard Gervide Eckel
Avdelingsleder Kontor