Vacancies

EX-jobb: Återvinning och produktion av resurser från avloppsvatten

Office location
Göteborg
Application deadline
1/31/2020
Type
Summer student
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför dig som är civilingenjörsstudent med intresse för avloppsreningsprocesser och resursåtervinning för att utreda följande:

Återvinning och produktion av resurser från avloppsvatten

Avloppsvatten ses mindre som avfallsprodukt och mer som en resurs. Naturvårdsverket har som mål att återvinna fosfor och kväve. Det finns ytterligare resurser som man kan återvinna, eller producera (ex. biogas och PHA-bioplast) från föroreningar i avloppsvattnet. Vilka ämnen och material är av intresse för den svenska marknaden och hur skulle man kunna återvinna dem?

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Jan-Olof Nilsson
Jan-Olof Nilsson
Sektionschef VA-teknik/ Teamchef VA-process