Vacancies

EX-jobb på Team Landskap

Office location
Stockholm
Application deadline
1/31/2020
Type
Summer student
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi försöker fånga upp de uppslag till EX-jobb som föds i vår dagliga verksamhet och tillsammans utvecklar vi EX-jobbet så att det uppfyller skolans krav och ger dig möjligheten att styra inriktningen på ditt arbete.

Team Landskap i Stockholm söker därför nu studenter som vill göra sina EX-jobb hos oss. Har du en egen idé som är intressant för vår verksamhet och ligger inom det område vi arbetar med erbjuder vi gärna en arbetsplats. Hos oss får du en möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Du integreras i teamet, får en inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar.

Vi tar gärna emot förslag på EX-jobb inom följande områden:

  • Social hållbarhet

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Elisabeth Tornberg
Elisabeth Tornberg
Teamchef Landskap