Vacancies

EX-jobb:Verifiering av injekteringsdesign Västlänken, Göteborg

Office location
Göteborg
Application deadline
1/21/2020
Type
Summer student
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför två civilingenjörsstudenter inom samhällsbyggnad med intresse för bergteknik för att utreda följande:

Verifiering av injekteringsdesign Västlänken, Göteborg

Tätning av bergmassan för Västlänken bygger på en design som bl.a. förutsatt ett antal antagna egenskaper på injekteringsmedlet. Arbetet syftar till att i fält undersöka verkliga egenskaper, och dess variation. Baserat på uppmätta egenskaper beräknas dess inverkan på design och eventuell påverkan på slutlig täthet. Arbetet utförs helst av två studenter gemensamt.

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Magnus Zetterlund
Magnus Zetterlund
Team Geoteknik