Vacancies

EX-jobb: Diffuserande ytors inverkan över frekvens på rummets absorption

Office location
Stockholm
Application deadline
12/31/2019
Type
Other
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför dig som är civil- eller högskoleingenjörsstudent med intresse för aktustik för att utreda följande:

Diffuserande ytors inverkan över frekvens på rummets absorption

Diffussion är svårbedömt med hjälp av rumsakustiska beräkningsprogram och det behövs fler metoder att uppskatta effekterna av diffusion på ljudmiljön. I detta examensarbete önskar vi bedöma difussion med hjälp av FEM. Studien föregås av en datainsamling av diffusion i salar för musik.

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Petra Sandberg
Petra Sandberg
Rådgiver