Vacancies

EX-jobb: Automatisk extrahering av objekt från punktmoln

Office location
Stockholm
Application deadline
12/31/2018
Type
Other
Type
Adviser

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför dig som är kandidat- eller högskoleingenjörsstudent med inriktning inom tekniskt lantmäteri för att utreda följande:

Automatisk extrahering av objekt från punktmoln

Punktmoln är idag en mycket vanlig geodataprodukt som kan tas fram genom olika typer av laserscanning eller fotogrammetriska metoder. Det finns flera olika programvaror som stödjer automatisk extrahering av objekt från punktmoln. Syftet med examensarbetet är att utvärdera två sådana programvaror för tillämpningar inom byggd miljö med fokus på lägesosäkerhet, fullständighet och kostnadseffektivitet.

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Contact

Profile picture of Yuriy Reshetyuk
Yuriy Reshetyuk
Team Kart & Mät