Vacancies

Erfarna konsulter till Affärsområde Energi & Industri

Office location
Göteborg, Stockholm, Trollhättan
Application deadline
10/31/2020
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi verkar för en fossilfri samhällsbyggnation och sätter hållbarhet i fokus.

Din roll

Inom affärsområde Energi & Industri arbetar vi med att skapa morgondagens energisystem. Norconsult önskar nu växa ytterligare inom:

  • Energigaser
  • Fjärrvärme & fjärrkyla
  • Installationsteknik
  • Rörledningssystem för mediatransport

I dagsläget har affärsområdet ca 200 medarbetare och finns representerade på 20 av Norconsults 30 kontor runt om i Sverige. Vi söker nu främst fler medarbetare till Göteborg, Trollhättan och Stockholm.

Vi söker såväl uppdragsledare som handläggare, projektörer och konstruktörer inom angivna områden. Som konsult bidrar du med specifik kunskap inom ditt område, för att möjliggöra helhetsleveranser tillsammans med dina kollegor. Du behöver inte kunna samtliga arbetsmoment från start och kan över tid utvecklas djupare eller bredare inom närliggande områden.

Du kommer att ha regelbunden kontakt med våra kunder, ofta energibolag eller entreprenörer och förväntas medverka vid försäljning och anbudsframtagning. De flesta projekten genomförs i grupp och arbetet sker främst på våra egna kontor, eller från hemmet. Resor i tjänsten till annan ort förekommer och beror på våra kunders behov.

Din profil

Du har en civil- högskole- eller gymnasieingenjörsexamen inom relevant område samt minst 4 års erfarenhet av arbete hos konsult, entreprenör, leverantör, energibolag eller liknande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi ser det som meriterande att du är certifierad i BAS-P/U, har erfarenhet av O365 och AMA samt redan har etablerade kundkontakter i branschen.

Du är en strukturerad, lyhörd och affärsmässig person. Du kan arbeta självständigt inom ditt område men samarbetar helst med andra. Du stärker teamet genom att dela din kunskap med mindre erfarna kollegor.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 850 medarbetare i Sverige utspridda på 30 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på vår affärsområdeschef:

https://www.linkedin.com/in/andrea-eidensten-ba662817/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Andrea Eidensten
Andrea Eidensten
Affärsområdeschef Energi & Industri