Vacancies

Erfaren Planarkitekt

Office location
Göteborg
Application deadline
4/30/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.

Norconsults arkitektkompetens är stark, vi är cirka 150 personer inom arkitektur, inredning, landskap och planering. I Göteborg har vi en stark plangrupp med 16 personer som har många spännande projekt på gång och vi vill därför utöka med ytterligare en erfaren planarkitekt.

Vårt kontor är beläget på Lindholmen intill älven, lokalerna är ljusa, rymliga och moderna med fin utsikt. I området pågår en spännande utveckling med nya bostäder, kontor, service och linbana.


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både Norconsults och din egen framtid då vi är ett medarbetarägt företag. Med vårt ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med våra övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder. Vi har många pågående uppdrag och ett flertal ramavtal med kommuner i bl a Göteborgs- och Stockholmsregionen. Som planarkitekt hos oss får du en uppdragsledande roll och får arbeta med bl a detaljplaner, program och utredningar i tidiga skeden. Vi erbjuder ett utmanande arbete med stort inflytande i en inspirerande arbetsmiljö.


Vi söker
Dig som är utbildad planeringsarkitekt eller har likvärdig utbildning med examen och har minst 8 års erfarenhet av yrket. Precis som vi, brinner du för stadsplanering och långsiktig hållbarhet. Du har vana av att leda planeringsprocesser, upprätta handlingar till detaljplan, program, hålla dialoger, workshops. Du har lätt för att formulera dig skriftligt och muntligt på svenska. Tidigare konsulterfarenhet värdesätts.

Du är van användare av Auto Cad och Adobepaketet. Vi värdesätter om du arbetar i 3D-cad, Gis-program och Focus detaljplan, men det är inget krav. Som person är du social, engagerad och affärsmässig. Du är van att arbeta i nära samarbete med kollegor och kunder och vill utvecklas för att möta framtidens krav inom planering. Du är även redo att anta utmaningen och arbeta på en av Nordens ledande rådgivare inom samhällsplanering och projektering och tycker om att arbeta integrerat när frågeställningarna omfattar flera tekniker.

Vi erbjuder dig


• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Contact

Profile picture of Anna-Maria Ceder
Anna-Maria Ceder
Teamchef, Plan