Vacancies

Erfaren översiktsplanerare

Office location
Göteborg
Application deadline
4/30/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en bra lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.

Norconsults arkitektkompetens är stark, vi är cirka 150 personer inom arkitektur, inredning, landskap och planering. I Göteborg har vi en stark plangrupp med 16 personer som har många spännande uppdrag på gång och vi vill därför utöka med en erfaren översiktsplanerare.

Vårt kontor är beläget på Lindholmen intill älven, lokalerna är ljusa, rymliga och moderna med fin utsikt. I området pågår en spännande utveckling med nya bostäder, kontor, service och linbana.


Arbetsuppgifter
Som översiktsplanerare med uppdragsledande roll hos oss kommer du främst att arbeta med utredningar och planer på strategisk nivå men även med program. Om du även vill arbeta med detaljplaner är det möjligt.

Vi erbjuder ett utmanande arbete med stort inflytande i en inspirerande arbetsmiljö. Du får trevliga kollegor med hög kompetens som drivs av samarbete och utveckling.


Vi söker
Dig som högskoleutbildning med examen och minst 10 års erfarenhet av yrket. Precis som vi, brinner du för stadsplanering och långsiktig hållbarhet. Du är van att leda planeringsprocesser, upprätta översiktsplanehandlingar samt hålla dialoger, workshops mm. Du är van användare av GIS-program och Adobepaketet. Du uttrycker dig väl på svenska. Som person är du social, engagerad och affärsmässig. Du trivs med att samarbeta med kollegor och kunder och vill utvecklas för att möta framtidens krav inom planering. Du är även redo att anta utmaningen och arbeta på en av Nordens ledande rådgivare inom samhällsplanering och tycker om att arbeta integrerat när frågeställningarna omfattar flera tekniker.

Vi erbjuder dig


• En anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
• Spännande och intressanta projekt
• Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
• Kompetensutveckling
• Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
• Inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Contact

Profile picture of Anna-Maria Ceder
Anna-Maria Ceder
Teamchef, Plan