Vacancies

Erfaren Bullerutredare

Office location
Göteborg
Application deadline
12/8/2019
Type
Permanent
Type
Adviser

Närmare två miljoner människor utsätts för trafikbullernivåer högre än riksdagens långsiktiga mål. Detta leder till en rad negativa effekter för hälsan. Vilken tur att vi har Anna-Lena! Hennes spetskompetens behövs för att kunna utreda vilka åtgärder som vi skall ta för att klara samhällets riktvärden. I över 30 år har hon arbetat på Norconsult. Och nu behöver hon och trafikkollegorna dig för att kunna göra ännu större skillnad.

Din roll

Trafikbuller är en del av Team Trafik på Norconsults huvudkontor i Göteborg, ett team som består av 14 medarbetare. Våra bullerexperter har många års erfarenhet av att kartlägga och utreda trafikbullerproblem samt att ta fram åtgärdsförslag både för befintlig bebyggelse och för nybyggnation. Vi utför alltifrån mindre bullerutredningar till stora bullerkartläggningar, med kommuner, Trafikverket samt exploatörer som främsta beställare, vilket även innefattar utredningar gällande industribuller.

Placeringen är vid Norconsults huvudkontor i Göteborg som ligger på Lindholmen i fina lokaler, med utsikt över älven.

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 8 års arbetslivserfarenhet inom bullerutredning och är en van uppdragsledare.

Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med att forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/karin-gamberg-966894b7/

Contact

Profile picture of Karin Gamberg
Karin Gamberg
Teamchef Trafik