Vacancies

Dagvattenprojektör

Office location
Stockholm
Application deadline
10/20/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Drivs du av att få vara med och lösa framtidens va-utmaningar? Och trivs du med att få leda uppdrag i gränslandet mellan utredning och projektering? Då är du varmt välkommen till oss. Norconsult är ett medarbetarägt bolag med platt struktur och schyssta värderingar. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Din roll

Idag vågar vi säga att vi är ett av Sveriges starkaste team inom dagvatten. Mycket tack vare vår bredd och vårt engagemang. Vi är ett team med en blandning av konsulter med olika lång erfarenhet. Inom teamet har vi bland annat uppdrag inom VA-projektering, modellering, utredning och flödesmätning.

Vårt Stockholmskontor ligger fysiskt i anrika byggnader på Hantverkargatan 5 i Stockholm. Här kan du träffa oss på Team VA-teknik men också arkitekter, vägprojektörer, miljökonsulter, geotekniker med flera.  Vi har också en väletablerad kultur på Teams så att vi kan jobba därifrån det passar uppdragen och oss själva bäst.

Med en starkare ställning på marknaden inom parallellt med en ökad efterfrågan inom dagvatten ser vi ett behov av att bli fler. Till vårt team VA-teknik i Stockholm söker vi därför en dagvattenprojektör med ledaregenskaper. Vi anser att du för denna roll behöver ha några års erfarenhet av utredning och / eller projektering.

I rollen kommer du att företräda Norconsult mot kund, projektera dagvattenlösningar och samordna dig med övriga teknikområden inom projektet. Beroende på din tidigare erfarenhet kan rollen även innebära att vara uppdragsledare eller teknikansvarig samt att handleda andra.

Din profil

Många av våra dagvattenuppdrag ligger i gränslandet mellan utredning och projektering och innebär nästan alltid samordning med andra tekniker som tex landskap och gata. Därför tycker vi det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra tekniker samt att ta en ledande roll i uppdrag.

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med minst 4 års erfarenhet som konsult inom VA och dagvatten. Du har goda kunskaper i Civil 3D. Erfarenhet av dagvattenutredningar, modellering av ledningsnät och skyfall samt uppdragsledning ser vi som starkt meriterande.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 950 medarbetare i Sverige utspridda på 33 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/ahlquist-juhl%C3%A9n-marta-69978251/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Marta Juhlén
Marta Juhlén
Teamchef VA-teknik