Vacancies

BIM-samordnare

Office location
Alingsås, Boden, Borlänge, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Linköping, Ludvika, Luleå, Malmö, Märsta, Piteå, Skellefteå, Sollentuna, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Älvkarleby, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund
Application deadline
6/27/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult-koncernen ligger i framkant i BIM-projektering, vid tre tillfällen har vi nominerats till AEC Excellence Awards och alla tre gånger har vi fått pris. Vi är ett medarbetarägt bolag inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom BIM-samordning.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med BIM-samordning inom alla våra projekttyper. Vi är med i alla skeden och anpassar nivån av BIM till projektets behov.

Som senior BIM-samordnare arbetar du i olika uppdrag inom ditt marknadsområde och agerar som mentor för juniora BIM-samordnare.

Du har också möjlighet att arbeta tätt samman med Digitaliseringsgruppen i utveckling av verktyg och processer om intresset finns.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning från yrkeshögskola eller högskola/universitet. Du har tio års yrkeserfarenhet i branschen varav minst fem år som BIM-samordnare.

Du har en god vana av att planera och driva BIM-processer i samråd med beställare, entreprenör och förvaltning. Du tycker om utmaningar och kan arbeta självständigt men även jobba i team.

Som person är du inkluderande, ödmjuk, och innovativ. Med dina pedagogiska egenskaper är du en bra mentor för dina medarbetare.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald inom bolaget.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 910 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ansökan

Du ansöker via länken nedan, med din ansökan önskar vi en videohälsning, förslagsvis som en youtube-länk. Berätta för oss vem du är och vad du ser är den största styrkan med BIM.

Vi kommer att gå igenom ansökningar kontinuerligt under ansökningstiden.

Bekanta dig med några av dina blivande kollegor:

Rebecca Jungver | LinkedIn

Alexander Svensson | LinkedIn

Oscar Persson | LinkedIn

Per Skoglund | LinkedIn

Martin (Holmgren) Linderå Nordström | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Contacts

Profile picture of Alexander Svensson
Alexander Svensson
BIM-strateg Infra & Vägprojektör
Profile picture of Oscar Persson
Oscar Persson
BIM-Strateg Energi, Konstruktör Team Byggteknik
Profile picture of Per Skoglund
Per Skoglund
BIM-Strateg Energi & Industri, Kraftledningsprojektör
Profile picture of Rebecca Jungver
Rebecca Jungver
BIM-strateg Bygg & BIM-samordnare