Vacancies

Bergmekaniker

Office location
Göteborg
Application deadline
3/19/2020
Type
Permanent
Type
Adviser

Norconsult söker en bergmekaniker som gillar att arbeta i både stora som små projekt. Vi erbjuder en samhällsbyggare med helhetssyn, ett medarbetarägt företag med teknik, samarbete och kreativitet i fokus.

Din roll

I vår bergteknikgrupp med 15 medarbetare arbetar idag två bergmekaniker. Här finns många spännande uppdrag att få arbeta med men i dagsläget för få bergmekaniker för att kunna. Uppdragen som vi arbetar med är allt från stora infrastrukturprojekt såsom Västlänken i Göteborg, komplicerade bergschakt i stadsmiljö såsom Medicinarberget i Göteborg till mindre projekt där t.ex. bergsläntstabilitet ska kontrolleras vid nybyggnation av fastigheter. Du kommer främst att arbeta med projektering och uppföljning av injektering. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara att utföra hydrogeologiska och geologiska analyser, designberäkningar, underlag för framtagande av bygghandlingar, upprättande av ritningar.

Din profil

Vi söker en bergmekaniker som är van att arbeta självständigt med bergmekaniska frågeställningar. Du har en relevant utbildning såsom civilingenjör, bergtekniker eller berggrundsgeolog. Erfarenhet och kunskap inom 3D-modellering och CAD i 2D/3D är meriterande. Vi är idag en grupp som präglas av öppenhet och samarbete vilket är egenskaper som vi gärna ser hos våra medarbetare.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 780 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/magnus-zetterlund-b3970678/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Magnus Zetterlund
Magnus Zetterlund
Team Geoteknik