Vacancies

Avdelingsleder Bygg/Eiendom i Bergen

Office location
Bergen
Application deadline
4/14/2020
Type
Permanent
Type
Manager

Norconsult i Bergen søker avdelingsleder Bygg/Eiendom

Bygg/Eiendom er Bergenskontoret sin største avdeling, bestående av 60 medarbeidere innenfor flere fagdisipliner. Vi søker nå en leder som kan være med å videreutvikle denne enheten til å bli markedets beste og mest attraktive rådgivermiljø. Vi arbeider med planlegging og prosjektering av både mindre enfaglige og større, krevende og tverrfaglige prosjekter – og vektlegger bærekraft og digitalisering i våre prosjekter. Vårt kontor er lokalisert i Bergen sentrum.

Vi ser etter deg som er en dyktig leder og teambygger, har gode kommunikasjonsevner og liker godt samspillet med både kunder og kolleger. Du er opptatt av utvikling, fag, ledelse og forretningsutvikling. Du har erfaring fra bygg/anleggsmiljøer, solid faglig kompetanse i kombinasjon med gode sosiale ferdigheter, og du ser dine ansatte. Oppgavene løser du planmessig og strukturert, og du er opptatt av gode økonomiske leveranser både på topp- og bunnlinje.

Dine viktigste arbeidsoppgaver være:

 • Kunde- og markedsarbeid – herunder nettverksbygging og planmessig bearbeiding av kunder for å sikre ønsket omsetning og vekst
 • Strategi- og forretningsutvikling - langsiktig utvikling av virksomheten
 • Resultatansvar
 • Overordnet prosjektansvar og prosjektdeltakelse
 • Ressursstyring og rekruttering
 • Personalansvar - utvikle og ta vare på medarbeiderne, både mht. kompetanse og kapasitet

Din erfaringsbakgrunn og personlige egenskaper er som følger:

 • Utdannelse innen et eller flere av våre fagområder, gjerne på masternivå
 • Bransjeerfaring og ledererfaring
 • Motiverende, tillitsskapende og samarbeidsorientert
 • Erfaring fra arbeid med tverrfaglige prosjekter
 • Tydelig i kommunikasjon og lederstil
 • Markedsorientering – solid erfaring med kundekontakt og nettverksbygging

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederposisjon i et fremgangsrikt selskap preget av høy kompetanse, dyktige medarbeidere, solid forretningsorientering og prosjektgjennomføring. Selskapet tilbyr gode betingelser og medeierskap. Stillingen er sentral i Bergenskontorets ledergruppe.

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne regiondirektør Alex Lunde, tlf. 45404503 eller vår rekrutteringsrådgiver i Technogarden Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515. Søknad sendes innen 29. mars til stilling ledig www.norconsult.no eller til aadne@technogarden.no  

Norconsult er med sine 4400 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 113 andre kontorer i Norge og i utlandet.

Contacts

Profile picture of Alex Lunde
Alex Lunde
Regionsdirektør
Profile picture of Bjørn Harald Aadne
Bjørn Harald Aadne
Direktør Search&Selection