Vacancies

Ansvarig arkitekt bostad

Office location
Göteborg
Application deadline
4/18/2021
Type
Permanent
Type
Adviser

För dig med god gestaltningsförmåga som engageras av hållbara bostadsmiljöer. För dig som värderar var du spenderar din tid, att det är på ett kontor du trivs hos och tror på. Låt oss välkomna dig till Norconsult, ett medarbetarägt bolag med platt organisation och schyssta värderingar.  

Din roll


Norconsult Arkitektur i Göteborg består av 40 medarbetare fördelade på tre studior som erbjuder en stor bredd av projekttyper. Vi söker nu dig som vill arbeta som uppdragsansvarig arkitekt och vara med och utveckla vår affär inom bostadsarkitektur. Inom kundsegment bostad hjälper vi våra kunder med flerbostadshus, småhusområden och olika typer av särskilda boenden. Vi arbetar med allt ifrån tidiga skisser i detaljplaneskede fram till bygghandlingsprojektering.  

Utöver arbete i projekt ingår även visst marknads- och anbudsarbete och vi ser gärna att du gillar kontakt med kund. En viktig del av arbetsuppgifterna är att självständigt sköta uppdragsledning i projekt samt ge stöd till yngre kollegor.

Förutom samarbetet inom teamet ger Norconsults bredd, förutsättningar att tidigt i projekt arbeta tvärfackligt med våra egna konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjörer, trafikplanerare, miljökonsulter m.fl.
 

Din profil

Du är utbildad arkitekt och har arbetat som uppdragsansvarig eller handläggande i bostadsuppdrag. Du har erfarenhet från byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Vi tror att du gillar att arbeta med konceptutveckling i tidiga skeden och att du brinner för god gestaltning och hållbarhet. Som person är du öppen, engagerad och kreativ.
 

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4600 medarbetare i koncernen och 870 medarbetare i Sverige utspridda på 32 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig gärna med teamchef för arkitektur:

https://www.linkedin.com/in/maria-mattsson-30668158/

Välkommen med din ansökan!

Contact

Profile picture of Maria Mattsson
Maria Mattsson
Teamchef Arkitektur, Arkitekt